JA, een goede professionele website kan in 1 dag staan, maar dan moet je precies weten wat je wilt, alle teksten geschreven hebben en foto’s en ander beeldmateriaal al goed voor elkaar hebben. Maar bij een website laten maken komt meer kijken. Er zijn bedrijven die je een 1 daagse cursus aanbieden en je beloven dat je binnen die ene dag een goede website hebt staan en dat je alles leert om  je eigen website zelf bij te houden, maar zelf geloven wij daar niet in. Als je een dergelijke cursus wilt volgen, dan moet je een spanningsboog hebben die heel wat aankan en je moet tevens beschikken over een brein die heel veel indrukken kan verwerken en alles de volgende dag ook nog moet kunnen reproduceren. Ben je in het bezit van dit alles, dan is een 1 daagse cursus geschikt voor jou!

Maar heel eerlijk,…… wij denken dat het voor de meeste mensen een beetje teveel van het goede is en hebben daarom een uniek concept op de markt gezet. Wij hebben namelijk gemerkt dat onze video’s met uitleg over WordPress door veel mensen goed gewaard worden en daarom bieden wij via onze speciale website MOOI ONLINE nu ook “All in One” website pakketten aan. Een online cursus website maken die je in je eigen tempo volgt, waar en wanneer je maar wilt.

Het concept is heel eenvoudig. Je kiest een website uit die je aanspreekt, binnen 24 uur wordt jouw eigen website door ons opgeleverd en krijg je toegang tot exclusieve video’s met uitleg over de door jouw gekozen website (uiteraard zijn die video’s door ons gemaakt). In de video’s laten we zien hoe je jouw eigen website stap voor stap kunt opbouwen. Je hebt hiervoor geen speciale software of uitgebreide computerkennis nodig. Je maakt je eigen website in je eigen tempo waar en wanneer je maar wilt.

Op die manier kun je een  goedkope website binnen 1 dag online hebben staan als je dat wilt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je eigen website rustig op te bouwen zodat je de tijd hebt om te ontdekken wat je wilt en wat de mogelijkheden van WordPress zijn. Wij denken dat je op die manier aan het eind van de cursus ook echt een website hebt staan waar je tevreden over bent en dat je ook weet hoe je de website zelf kunt onderhouden of uitbreiden. En ben je vergeten hoe iets moest, dan bekijk je gewoon weer even de video’s!

 

Geen reacties

Reageer op dit bericht