Contactformulier WordPress plaatsen, hoe doe je dat?

Het toevoegen van een contactformulier in WordPress is geen standaard functionaliteit, maar met behulp van de Jetpack WordPress plugin is een contactformulier in je WordPress website heel eenvoudig te realiseren.

Reacties op deze uitleg:
 • Zou je misschien ook kunnen uitleggen hie ik het contact formulier kan bewerken nadat ik het opgeslagen. Allicht is het van belang om op te merken dat ik de optie voor een contactformulier automatisch kreeg nadat ik een pagina genaamd “contact” had gemaakt, en dus niet een plugin heb gedownload.

 • Ik ben door de duidelijke uitleg in de verschillende video’s, in twee dagen tijd heel veel wijzer geworden. Superduidelijk uitgelegd. Helemaal Top!

 • Hallo,

  Heel erg bedankt voor de goede uitleg! Was heel erg nuttig. Goede heldere instructies. Ik heb gelijk twee formulieren aangemaakt. Onze nieuwe site staat nog niet ‘live’, ik ben hem nog aan het opbouwen.

 • Bijzonder duidelijk uitgelegd. Ik moest wel eerst Jetpack installeren, maar dat ging ook snel.
  Erg fijn die video’s, zodat je direct meekijkt en tussentijds stop kan zetten.

 • Super goed uitgelegd. En ja, het is ook niet moeilijk…………als je het eenmaal weet 🙂

 • Vandaag contactformulier jetpack geïnstalleerd. Dat ging goed. Maar het is helaas niet gelukt om het werkend te krijgen. Ik krijg wel een formulier op mijn website (ziet er overigens erg goed uit) maar als ik het invul staat er dat het is verzonden maar ik krijg het bericht niet in mijn mailbox, ondanks dat ik mijn mailadres in had gevuld zoals je uit hebt gelegd in de video hierboven. Mijn mailadres staat wel in de code: ‘send to:…..’

  Heb jij misschien een idee waar ik een fout in heb gemaakt?

  Alvast bedankt.
  Groetjes Marjon

   • Hallo Claudia,

    Hartelijk dank voor je reactie. In mijn spambox had ik helaas al gekeken en daar zit ook geen mail in van mijn website.
    Ik kan de reacties wel bekijken bij als ik inlog bij WordPress, bij ‘feedback’ (onderdeel van Jet pack). Dit blijft toch wat omslachtig……

    Heb je misschien nog een tip?
    Alvast bedankt.

    Groetjes Marjon

 • Dank voor de goede uitleg!

 • als je de mensen hun telefoonnummer vraagt , bel je hen dan ook daadwerkelijk op voor een verkennend gesprek ? En , zoja , wat is dan de reactie van de mensen dan ?

Reageer op dit bericht